Constructie


Structal is de partner voor constructiewerk in staal. Of het nu gaat om de bouw van afval containers of complexe technische installaties, wij denken graag mee over de kosten-efficiƫnte aanpak van uw project.

Structal onderscheid zich door een praktische benadering en korte lijnen.

Industrie en offshore

Binnen de Talsma Groep, waar Structal onderdeel van uitmaakt, is ruime ervaring opgedaan in de scheepsbouw. Deze ervaring betekent dat Structal ook op het gebied van constructies voor de industrie en offshore de juiste partner is.

Complex staalwerk

Of u nu spiltrappen, afvalcontainers, trogstellen, machineframes of zelfs een kunstwerk wilt laten maken, als het van staal, aluminium of RVS is bent u bij Structal aan het juiste adres. In alle fasen van het project, van ontwerp tot de testfase kunnen wij u van dienst zijn. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg en vinden voor ieder probleem een creatieve oplossing.

Duurzame oplossing

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing in metaalbewerking? En vindt u het prettig zaken te doen met een deskundig en innovatief bedrijf dat niet slechts uitvoert, maar actief met u meedenkt? Dan is de kans groot dat u uw oplossing in metaalbewerking nu heeft gevonden. Maak vandaag nog een afspraak en we lichten onze mogelijkheden in kwalitatief hoogstaande metaalbewerking graag vrijblijvend toe.